Zorgeloos op avontuur

Gespecialiseerde, gekwalificeerde weersvoorspellingen en ondersteuning tijdens jouw avonturen over de hele wereld. Op maat van elke avonturier.

Wintertrekking

Accurate weersvoorspelling en aurora forecast tijdens jouw wintertrekking.

Huttentocht

Gedetailleerde weersverwachting tijdens jouw huttentocht.

Alpinisme

Complete prognose om een top te beklimmen of een gletsjer over te steken.

Waarom weather support?

Een gedetailleerde weersverwachting is cruciaal en kan van levensbelang zijn om de juiste keuzes te maken tijdens een avontuur. Terugkeren of verder gaan? Waar kunnen we een tent opstellen? Is de beklimming morgen mogelijk? Slaat het weer plots om? Twijfelt u over de weersontwikkeling? Aarzel niet om contact op te nemen! Wij bestuderen voor u de weermodellen en geven een uitgebreide voorspelling.

Onze service

We bieden u dagelijkse accurate en gedetailleerde weersvoorspellingen, gespecialiseerd in de noden voor jouw avontuur. We helpen u met aanvullend advies in kritieke situaties of wanneer er verdere vragen zijn. Contact is mogelijk via E-mail, SMS en satelliettelefoon. Geen satelliettelefoon ter beschikking? Geen probleem! Wij verhuren een Garmin InReach systeem waarmee je een satellietverbinding kan maken via jouw gsm. Zo ben je bereikbaar op elke plaats op aarde.

Satelliet
SMS
E-mail

Wie ben ik?

Ik ben Lander Van Tricht, afgestudeerd als fysisch geograaf aan de KUL/VUB. Sinds 2018 bestudeer ik klimaatverandering en het effect van klimaatverandering op gletsjers aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast mijn onderzoek ben ik gepassioneerd bezig met het weer en wandelen. Zo schrijf ik dagelijkse weerberichten voor Sneeuwhoogt.nl, Weer Kempen en blogberichten voor NoodweerBenelux. Met Adventure Weather Support kan ik mijn passie voor avontuur en weer combineren.